forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Forbedring af projektstyring - sum tid/økonomi

0
Forslag til tidsregistrering:

Under igangværende sager ville det være fint hvis der var en total sum nederst på siden, hvor man kan se totalen af kostpris, slagspris og faktureret status.

Det samme gælder når man går ind under en medarbejder for at registrere tid. Her vil det være rart hvis man kan se summen af den tid man har brugt på en dag.
spurgt 17 Aug, 2011 i Forslag » Projektstyring af Mymind (460 points)
status opdateret 21 Feb, 2013 af Steffen E

2 Svar

Hej,

Så har jeg fået kigget lidt nærmere på dette. Du kan faktisk allerede dette under fanebladet rapport og så nede i sagssaldoliste (kostpris og faktureret) og sagsover-/underdækning(salgspris og faktureret). Du vil ligeledes også kunne sige Vis i Excel og hurtigt lave en sum nederst, for at se hvordan det ser ud. Skal dette forstås som vi fejer forslag ind under gulvtæppet? Nej, det er simpelthen i ren erkendelse af at du også skal have mulighed for at løse dit problem nu og her.

Jeg har lavet en lille tegning som forhåbentligt skulle gøre at vi præcis snakker om det samme. Det er ikke det kønneste   Men er vi enige om at det er nederst, du gerne vil have denne sum? Og grunden til dette er at du hurtigt kan få et overblik over de sager du har?

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 22 Aug, 2011 Forslag af Steffen E (151,510 points)Hej
Jeg er godt klar over denne mulighed. Det jeg godt kunne tænke mig var at tallene var lagt sammen nederst så man kunne se hvor meget man havde faktureret for i alt på alle kunder. Hvis man har 30 sager kørende så er det jo ikke sådan lige at lægge tallende sammen.

ps. kan ikke helt finde ud af om det er den korrekte måde jeg svarer på disse sager
besvaret 24 Aug, 2011 Forslag af Mymind (460 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”