Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fuld skærm posteringsbillede i kassekladde

0
I kassekladden trækkes et bilag ind til postering.

Vinduet med posterings-muligheder og det vedhæftede bilag nedenunder fylder ikke hele computer-skærmen.

Der er en stor margen rundt om.

Det ville være en stor hjælp at man her kunne vælge "fuld skærm", ligesom man med F11 eller Fn+F11 kan vise hele e-conomic siden på fuld skærm.
i Forslag » Bogføring af (120 points)

1 Svar

Hej Gitte

Tak for dit input til bedre optimering ved brug af digitale bilag. Det er jo et emne der er relevant for alle virksomheder fremover og vi vil meget gerne skabe nogle gode arbejdsgange omkring dette.

Umiddelbart går vores udvikling ikke i retningen af mere manuelt arbejde i kassekladden. Vi opfordrer mere til at arbejde fra inboxen hvor du har fuld visning af dokumentet og hvis du synes det er lidt småt kan du holde musen på dokumentet og tabbe dig videre mellem felterne så du ikke skal bruge musen alt for meget frem og tilbage :)

Hvis du arbejder med mange fakturaer og kvitteringer der hver uge skal registreres vil du med fordel kunne opgradere til smartpakken hvor du slipper for en stor del af det manuelle tastearbejde da inboxen aflæser data fra dokumenterne.

Men tilbage til dit forslag om at få "fuld skærm" - umiddelbart er det ikke noget vi har fokus på - du har dog mulighed for at klikke ikonet med luppen og pilen (ved siden af dokumentvisningen i kassekladden) for at få dokumentet i en pop up i fuld størrelse som du kan have på den anden skærm hvis du er heldig at arbejde med 2 skærme :)
Forslag af 🔒 (55.9k points)