Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Godkendelse i Workflows

+3
Det ville være rart hvis godkenderen både kan se og ændre det kontonummer som fakturaen skal bogføres under.

Ligeledes mangler vi den mulighed at fakturaer på 10.000 kr. og derover kan sendes videre til flere godkenderen når den først er godkendt af en.
i Forslag » Bilagshåndtering af (150 points)

1 Svar

Hej Susanne :-)

Tak for dine to forslag til forbedring af Workflows. Forhåbentligt har Workflows været med til at bidrage til en nemmere hverdag, omend det ikke er alle behov vi har afdækket - endnu.

Det første forslag du har delt her, er faktisk allerede nu en mulighed. I så fald skal godkenderen godkende via vores app. Heri foreligger muligheden til at se den allerede valgte modkonto, og evt. ændre den til en anden. Dette kan også gøres når man er logget på e-conomic fra browseren.

 

Hvis man udelukkende godkender fra mailen, så er det på nuværende tidspunkt kun en mulighed vha. note. Er det sådan jeres godkender er sat op?

Ift. indførsel af flere godkendere, så err det noget vi får efterspørgsmål på. Så der kunne være en mulighed i fremtiden. Det behøver ikke være ved en specifik grænse, men en regel man selv opsætter.

For nu lader jeg dit forslag ligge, og ser hvor mange brugere har samme behov. Så kan vi evt. hive dit ønske op til Ønskebrønden, hvor den kan få større opmærksomhed.


Forslag af 🔒 (12.1k points)