Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Afregninger / kreditnotaer til banken

0
Vi er en skrothandel, så vores kunder bliver som afregninger / kreditnotaer.
Vi kunne godt tænke os, at der ligesom med bogføringer, kan eksporteres i banken, så vil ønsket være at kunne gøre det samme med disse afregninger.
Det vil sige at vi oppe ved kassen, vil kunne vælge at betalingen til kunden skal overføres. Derfra skal de så lægge sig et sted, hvor man så kan eksportere dem over i banken til betaling, så man er fri for at indtaste det hele hver gang man skal lave en overførsel.

Det vil sige:
Vi ekspedidere -> Penge ud (Kreditnota)
Fil til at overføre over i banken.
i Forslag » Kunder af (120 points)

1 Svar

Hej,

Tak for dit forslag. Vi kan godt se det smarte der kan være ved denne arbejdsgang. Der er nogle ting vi lavpraktisk vil savne ved sådan en løsning, som er at man som standard ikke har sin kundes bankoplysninger. På nuværende tidspunkt så findes der faktisk et workaround som I måske allerede nu kan tage i brug.

Her tænker jeg på at få oprettet én leverandør til formålet. Denne leverandør kan anvendes, og erstattes med kundens bankoplysning, når man skal tilbagebetale. Dvs. helt lavpraktisk opretter man altså en lev.faktura på det beløb man ønsker at tilbagebetale, og suppler med de bankoplysninger der skal anvendes til betalingen. https://www.e-conomic.dk/support/artikler/opret-en-leverandoerfaktura#section3

Disse leverandørfakturaer er ikke obligatoriske at bogføre, og kan slettes efter eksporten. Evt. kan man oprette en kassekladde til formålet, hvor disse tilbagebetalinger samles.

Når tilbagebetalingen er gennemført, og trukket ud af banken, kan I bogføre som vaneligt.

Vil sådan en løsning overhovedet give mening for jer?

Forslag af 🔒 (12.1k points)