Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Varer - kostpris

0
Vi kunne i vores virksomhed godt tænke os, at der kom en funktion i tillæg til varer.

Det går ud på, at hvis man ændrer kostprisen på en varer inde under lager-varer, så ville systemet selv automatisk opdatere kostprisen også på kassekladder liggende under lager-kassekladder.

På forhånd tak.

Med venlig hilsen

Peter Dalsgaard
i Forslag » Lagerstyring af (120 points)

1 Svar

Hej Peter

Tak for dit input.

Vi kommer ikke til at lave den forbedring du efterspøger, da vi ikke længere udvikler på vores lagermodul. Vi i stedet har købt Rackbeat som er en stærk spiller på markedet og som har lagerstyring som kernekompetence. Rackbeat er den lagerløsning vi tilbyder nye lagerkunder og på længere sigt vil det også være den løsning vi kommer til at tilbyde vores eksisterende lagerkunder. 

I Rackbeat har blandt andet langt nemmere metode til at foretage lagerreguleringer, her skriver man nemlig blot den nye kostpris i stedet for at beregne de samlede forskel. 

Så måske giver det mening for dig at flytte din lagerstyring til Rackbeat allerede nu. Du er også velkommen til at vente og når vi har nyt ang. ændringer af vores lager så hører du selvfølgelig fra os via den mail der er knyttet til superbrugeren på din e-conomic aftale.

Du kan læse mere om Rackbeat her og hvis det har din interesse kan du svare bekræftende på indlægget her, så kan jeg give din mail til en af konsulenterne fra Rackbeat som kan kontakte dig, så du kan høre mere om produktet og få information ang. migrering.

Forslag af 🔒 (55.9k points)