forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Mulighed for at spærre et abonnement

+9
Man kan nu under f.eks. debitorer spærre en debitorer - det er super godt. Men hvorfor h... kan man ikke det under abonnement. Venligst gør det muligt der også
lukket som en kopi af: KOM NUUU!!!
spurgt 3 Aug, 2011 i Forslag » Abonnement af Stig Herstal (350 points)
lukket 1 Feb, 2018 af Jesper Mieritz
Vi er helt enige. Vi er netop begyndt at bruge en udvidet version af e-conomic til kursusadministration og -salg. Og vi får vildt mange abonnementer, hvis vi ikke kan lukke dem, når eventet / kurset / holdet / modulet er færdigt. Vi har min. 100 åbne poster hele tiden, så hvis vi ikke lukker dem, har vi pludselig flere tusinde, som vi skal scrolle ned igennem. Så please, please, please... Bedste hilsner Lene Bredahl, adm.dir. NLP Huset
P.S. Vi er MEGET glade for e-conomi i øvrigt!
VILDT at dette forslag er forespurgt tilbage 3. august 2011 og været til overvejelse lige siden. Vi taler altså 6 års henstand! Hvordan kan I overveje et så oplagt forslag så længe uden at gøre mere ved det?

Det er helt bestemt en bug/uhensigtmæssighed som også generer os gevaldigt med en lang liste af gamle abonnementstyper man hverken kan skjule eller slette. Kom nu e-conomic - at fixe dette burde ikke være et større issue som Jens Kirk også skriver.
Hej til alle der følger med her. Dette er et meget gammelt indlæg. På trods af det, så vil jeg alligevel gøre jer opmærksom på, at vi er i gang med at kigge på en funktion til at spærre abonnementer.

Jeg skal nok opdatere når vi er klar med en løsning.

Rigtig god dag :)
Hej til jer der følger med :)


Det er med stor glæde, at jeg nu kan sige, at det er muligt at spærre et abonnement.

Det fungerer på den måde, at i redigerer et abonnement og herefter skifter adgang fra at være åbent til spærret.

Dette betyder også at spærrede abonnementer ikke vil blive medtaget i en evt. kørsel af abonnementer.

Mange tak til alle der har budt ind her på vores forum. Det er i den grad værdsat. Jeg håber denne funktion vil kunne hjælpe jer i jeres arbejde og oplevelse af e-conomic.

Rigtig god dag :)

6 Svar

Hej Stig,

Der kan du gøre brug af ophør, hvorefter de også vil fjerne sig fra listen.

Giver dette ikke det ønskede resultat?

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 15 Aug, 2011 Forslag af Steffen E (151,510 points)
Okay super.

MEN jeg synes ikke det er konsistent at programmet ikke opføre sig ens/at man ikke har de samme muligheder (hvor det giver mening). Det er ellers en af jeres stærke sider, men ikke lige i det ehr tilfælde

Mvh

Stig
besvaret 18 Aug, 2011 Forslag af Stig Herstal (350 points)
Undskyld jeg fik læst forkert...

Vi taler forbi hinanden. Du taler om et abonnement på en kunde, men jeg taler om et abonnement overordnet set (dvs. Faktura / Abonnement). Her kan du vælge at slette et abonnement, men det kan du ikke hvis det har været brugt på et tidspunkt. Det giver det resultat at jeg har mange døde abonnementer, som jeg ikke kan fjerne fra listen.

Mvh

Stig
besvaret 18 Aug, 2011 Forslag af Stig Herstal (350 points)
Hej Stig,

Ja så er jeg helt med.

Tak for dit forslag, og jeg er helt enig, det giver rigtig god mening.

Jeg håber andre vil give deres støtte til dette forslag, således vi kan få en ide om hvor mange der er enige i dette ønske? (I denne forbindelse har jeg også rykket det til sektionen forbedringsforslag til e-conomic)

Mvh

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 22 Aug, 2011 Forslag af Steffen E (151,510 points)

Det kunne vi også godt bruge :-)


Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

besvaret 3 Feb, 2016 Forslag af Jens Kirk (7,880 points)
vises igen 7 Feb, 2016 af Jens Kirk
Både spærring så man ikke længere kan vælge et abonnement men også at spærrede abonnementer ikke vises i listen (før man aktivt tilvælger at se spærrende abonnementer).

Prøv at forestille jer at man har mange abonnementer, idet man har mange abonnenter (behov for høj detalje grad) samt at man har kørt med det i mange år. Eller indlæser fra et ældre system for at få sin data med sig til historiske opslag (uden at skulle skifte system).

Det bliver en lang kaotisk liste over abonnementer som tiden går. Vi anbefaler vores eco-kunder at sætte "ZZZ" ind i starten af titlen på et abonnement, når det ikke længere skal være aktivt. Så har man en laaaang liste over ZZZ-abonnementer i slutningen af ens liste. Det er nødløsningen for nu, men det holder ikke i længden.

E-conomic har jo allerede et super fint spærre-princip, som virker på så mange andre objekt-typer - bare ikke lige for abonnementerne desværre.

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

besvaret 7 Feb, 2016 Forslag af Jens Kirk (7,880 points)
overvejes× 120
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”