Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Antal i oversigt

0
Når man vælger et abonnement og herefter ønsker at se de kunder der har noget under dette, er det rigtigt træls at Antal ikke vises i oversigten. Der er næsten alle de andre informationer, men ikke antal, som i mine øjne er ret væsentlig. Håber det kan komme på, så jeg ikke skal sidde og klikke ind på hver enkelt.
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (350 points)
status opdateret af 🔒
Surt at dette ikke implementeres.
Jeg kunne virkelig godt bruge det.

2 Svar

Hej,

Lige for at vi snakker om præcist det samme, det er når du er under f.eks. fanebladet faktura og går under abonnement. Så har klikker du på ansigtet ude i højre side vis abonnenter og så er det her du godt kunne tænke dig at få det vist?

Hvor ville det give mest mening for dig det lå i rækkefølgen?

Mvh

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)
Hej,

I har i dag følgende kolonner:

Nr.
Navn
Tilmeldt
Startdato
Slutdato
Ophørsdato
Rabat
Rabat ophør
Særpris
Ekstra tekst

Den kunne jeg godt tænke mig så sådan her ud:

Nr.
Navn
Tilmeldt
Startdato
Slutdato
Ophørsdato
Antalsfaktor
Rabat
Rabat ophør
Særpris
Ekstra tekst
Forslag af (350 points)