Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Hello World

0

Til SmartInbox - brugere

Så er det lykkedes os som en af de allerførste, ja måske den første, at få en elektronisk EAN-faktura fra Tyskland ind i SmartInbox og bogført. Og lige om lidt følger der flere tyske, en hollandsk og en UK/US efter. 

Det er ganske enkelt fantastisk! 

Ofte er disse fakturaer på "papir" komplekse og selv for de mest garvede bogholdere tager de mange minutter at bogføre. En papirfaktura fra udlandet fylder flere sider blot med en enkelt varelinje og er fuldstændig uoverskuelig. Bruger I OCR aflæsning af pdf’er, er I nødt til at læse korrektur, fordi aflæsningen næsten altid er behæftet med fejl - e-learning eller ej, men kommer den som en elektronisk faktura, så tager den efter godkendelse under 10 sek at bogføre - 100% korrekt inclusive dannelse af betalingsfil til banken og bogføring af denne, og når den tid kommer - varetilgang til lager.

Vi arbejder ihærdigt videre på at få hele vores branche med. Desværre er denne ”fashion” branche "old fashion" med manglende gejst, gamle bogførings- og Windows styresystemer, der sikkerhedsmæssigt er hullet som en si. Ja, selv virksomheden med Danmarks absolut dygtigste erhvervsfolk i ledelsen er ikke i stand til at sende en korrekt elektronisk faktura. Og det er Ukraines skyld, siger de!?!? 

Så vil I hjælpe os og andre, så pres Jeres leverandører til at sende elektroniske fakturaer. Der er en enorm økonomisk gevinst at hente for Jer.

Tak til Anita og Fabian fra iEDI, Espergærde for en hurtig og professionel sparring i projektet.

Er der nogle, der vil udveksle erfaringer med modtagelse af elektroniske fakturaer, så send os en mail - info@e-consultic.dk - eller kommenter her.

mvh
Finn
e-consultic.dk

i Forslag » Leverandører af (10.5k points)

1 Svar

Hej Finn

Tillykke! Det er da en fantastisk nyhed!

Ingen tvivl om at e-fakturering er fremtiden også når vi taler om samhandel på tværs af landegrænser. Well done!
Forslag af 🔒 (55.9k points)

U P D A T E

Som kom den første UK/US EAN-faktura ind i SmartInbox.

mvh

Finn
e-consultic.dk