Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Bedre overblik over bilagsgodkendelser

+3

Godkendere kan godt have en eller flere fakturaer liggende som de ikke kan godkende med det samme, af forskellige grunde. Det vil være hensigtsmæssigt at både godkenderen og "bogholderen", kan se hvilke bilag der afventer godkendelse fordelt på godkender.

  • Bogholder skal kunne se hvem der mangler at godkende fakturaer. Det er jo tæt på umuligt for en bogholder manuelt at rykke folk, når man ikke kan se hvem det er. Så visningen "afventer godkendelse" skal have en en kolonne med godkender, som man kan sortere/filtrere på.
  • Godkenderen kan heller ikke se en oversigt over de fakturaer vedkommende mangler at godkende. De skal gemme hver enkelt mail, og logge ind på mailen enkeltvis. Når de logger ind bør de i stedet kunne se en liste over alle de fakturaer de mangler at godkende.
Derudover bør der også i visningen "afventer godkendelse" vises en kolonne med beløb og forfaldsdato. Det er jo relevant for at rykke for godkendelsen hvornår faktura er til forfald, og beløbet er relevant, da det er jo er kommende likviditetstræk.
i Forslag » Bilagshåndtering af (210 points)

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag

Vi har introduceret workflows, som giver dig en masse nye muligheder. Heriblandt også på godkendelse.

Lige hvad du efterspørger her er ikke noget, som vi har med i første omgang, men det er en af ting vi kigger ind i mod de kommende forbedringer. Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget konkret, men vi forstår godt dit behov og din feedback bliver taget med tilbage til de rette personer.

Hvis du ikke har set workflows endnu, så kan du læse mere omkring det her: https://www.e-conomic.dk/support/artikler/om-workflows

Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)