Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Skabe betalingsbetingelse "Er betalt" som hos Dinero

0

Hej E-conomic

Vi savner en betalings-betingelse ved navn ”Er betalt”, som vi kender det fra Dinero.

I har så omvendt “Kontant betalt”, men den skal parres med en konto, og det dur ikke, når vi har med kreditkort-betalinger at gøre.

Så har I så ”Kreditkort” som betalingsbetingelse, som så skal parres med en debitor (betalingsfirma), hvilket er i den rigtige retning, men vi mister muligheden for styre posterings-teksten via vores integration.

Så vi har blot brug for en betalingsbetingelse som hedder ”Er betalt” og som ikke parres med noget, fordi vi nok selv skal bogføre pengene ind på den rigtige måde. Det er som sagt det, som vi har i Dinero, og så fremgår det i fakturaen at den er betalt (selvom det ikke er bogført ind endnu at den er betalt).

Kan I lade jer inspirere af dem?

De fleste af vores eco-kunder løser det ved enten at fjerne betalings-frist-teksten i deres faktura-layout eller at skabe et specifik webshop-faktura-layout, så folk ikke kan en betalings-frist-tekst på noget, som de allerede har betalt online (pengene er reserveret men ikke er hævet endnu).


<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
i Forslag » Salg af (8.1k points)

1 Svar

Hej Jens og tak for dit forslag

Jeg kan langt hen af vejen godt følge dig. Det virker som om de selv ting du selv beskriver her kommer tæt på, men ikke kommer helt i mål med lige præcis din udfordring.

Jeg er dog lidt nysgerrig på den sidste del med layoutet. Hvis der er garanti for betaling (eller så meget garanti, der nu kan være) ved det tidspunkt købet laves. Hvilken udfordring giver layoutet så? Som jeg forstår det, så kommer betalingen ind via en integration efterfølgende, så der er minimal chance for fejl. Både med indbetalingen og udligningen. Derfor vil jeg antage, at flowet er rimeligt sikkert i forhold til, at alt går rigtigt til.

Når det er sat op på denne måde, så er jeg med på, at betalingsbetingelse i e-conomic ikke afspejler virkeligheden, men med den opsætning du beskriver, så vil det aldrig blive et problem. Har jeg misforstået noget her? I så fald vil jeg meget gerne høre ind til, hvilken udfordring, der er med layoutet. 

I forhold til posteringsteksten, hvad ville så være relevant at have med her? Du har ret i, at den dannes automatisk. Du får dog fakturanummer og kunden med her, så den kan i min verden godt identificeres, men jeg skal ikke gøre mig klog på, hvordan I gør det, så det håber jeg på, at du kan hjælpe mig med at forstå smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)