Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Særpriser

0
Hej,

vi har en kæmpe udfordring, da vores firma er vokset har vi valgt at dele det op, og da vi så skulle have den nye aftale kunne vi ikke få lagermodulet da de er outsourcet til rackbeat, vi bruger lagermodulet til at oprettet alle vores kunders særpriser, så vi bruger ikke lagermodulet som sådan, vi har nu fået sat Rackbeat op, men for så den besked fra dem at vi ikke kan anvende den del der hedder særpriser/rabat pr. kunde da det kun er selve salgsprisen på varerne der kan komme med over så man skal ligge særprisen på varen, og det kan vi ikke da det ikke er alle vores kunder der har særpriser og samme rabataftaler! vi har over 7.000 kunder og skal så nu sidde med alle deres fysiske aftaler hver gang vi fakturere dem for at få deres priser og rabatter på fakturaerne, det er slet ikke holdbart, selve særpriser/rabat burde da ligge under salg på kunderne og ikke i et lagermodul? Så hvad kan vi gøre her når vi ikke kan få e-conomics lager aftale med over på den nye aftale vi har lavet???
i Forslag » Kunder af (160 points)

2 Svar

Hej,

Det er naturligvis aldrig mening at man skal have forringet vilkår.

Vi har i e-conomic besluttet os at Lager modul ikke længere er noget vi kommer til at udvikle på. Derfor vælger vi at udfase produktet således at vi nye aftaler ikke længere kan tilgå produktet. Så muligheden for at få koblet Lager til jer nye aftale kan ikke tilbydes.

Hvordan tildeler I jeres kunder rabat? Kan løsningen med procentrabat anvendes, eller har I fx. aftalte priser med kunden?

Det er i tankerne om at forsøge at give nogle af de funktioner fra Lager til e-conomic. Hvornår det evt. kunne blive en realitet er svært for mig at spå omkring.

Forslag af 🔒 (12.1k points)
Hej

her er et ex:

Vi afhenter Big backs og det for kunde et til kr 100,- mens kunde 2 for det til kr 150,- osv

Ligeledes med tømning af container pr gang er der forskelle sæt op osv

Vi har omkring 290 varer/ydelser og 150 prisgrupper/særpriser så tror ikke at procent rabatten kan anvendes til det ?

Vh Maria
Forslag af (160 points)
Hej Maria,

Jeg kan se at jeg har helt misset dit svar.

Du har ret i at vores procentrabat ikke vil behovsafdække jer. Vi har i overvejelserne at kunne pille nogle af funktioner som er i vores nuværende Lager produkt, og gøre disse tilgengælgelige uden at have produktet. Hvordan det lige bliver, og hvilke specifikke funktioner vi tager ud er for tidligt at spå om.

Dit ønske er dog hørt, og måske i fremtiden bliver det en mulighed. Lige nu skal man desværre gå til diverse alternative løsninger.