Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Automatisk aflæsning af projektnr. i Smart Inbox

0
For virksomheder der bruger Projektstyring vil det være et kæmpe ønske, at Smart Inbox også kan aflæse projektnr når der fremgår af en leverandørfaktura.
i Forslag » Bilagshåndtering af (370 points)

2 Svar

Hej,

Tak for dit forslag.

Du skriver hvis projektnr., fremgår på leverandørfakturaen; det forudsætter at leverandøren skriver det som en form for reference.
Er det en norm for jer at leverandøren gør dette? Det vil være det eneste parametre hvor aflæsning kunne ske på.

Den udfordring jeg ser her vil være a) hvor effektiv sådan en funktion vil være. Man kunne forestille sig at referencen vil blive skrevet på flere måder, hos de forskellige leverandører, og derfor kunne resultere i at aflæsningsgraden vil være for lav til at funktionen giver en værdi. b) der er relativt få projektbrugere i e-conomic generelt, og de udviklingstimer kan derfor måske bruges smartere, og udvikle nogle af jeres andre gode ønsker.

Jeg hører gerne fra dig, omkring hvad du synes om det ovenstående.

Rigtig god dag.

Forslag af 🔒 (12.1k points)
Hej igen

Det gælder også ved brug af 3. part til godkendelsesflow. I de tilfælde hvor et sådan program kan aflæse sags nr. og arts nr. vil det være tabt hvis det bliver videresendt til e-conomic som ikke kan aflæse data og så skal man alligevel sidde manuelt og indtaste trods 3. parts programmet har sendt det rundt til godkendelse hos de rigtige osv.
Forslag af (370 points)