Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Kan det virkelig passe at der stadigvæk i 2022 ingen zapier er ?

+1
Hejsa

Jeg har læst den anden post omkring zapier, og forstået at "e-conomic" ikke laver integrationer, men kan det virkelig passe at her i 2022 i stadigvæk ikke har opdaget vigtigheden i at være en del af zapier og få oprettet en officiel zapier integration ? Det vil åbne op for en verden af automation, en som vi tildels har brug for, for at kunne lave skiftet til e-conomic, men også i vil nå en langt større brugergruppe. Vi "dødelige" har ingen chance for at lave en integration til zapier og på nogen måder tjene bare en skilling på det, da et er imod zapier TOS, det kan kun bruges internt, og det giver bare slet ingen mening at samtlige af jeres brugere som ønsker at kunne automatisere en handling med 50.000 andre applikationer at de skal hver og en udvikle en zapier integration.

Så det ville være rart, hvis e-conomic teamet, gad at prøve at overveje den mulighed endnu en gang, om ikke vigtigheden af en zapier integration måske ville være værd at overveje. Jeg er helt 100 på at i vil kunne score langt flere kunder ved at lave en officiel integration, end det vil koste jer at fokusere de 25 timer det vil tage jeres udviklere at få det kørt igennem. Det er jo ikke ligefrem fordi at der konstant skal sidde en udvikler og kode på projektet, der er ikke mange mandetimer årligt i at opdatere, hvis overhovedet noget faktisk.
i Forslag af (130 points)
Helt enig. Hver gang der skal laves procesoptimeringer som involverer bogholderiet, så går det galt. Fordi ingenting kan automatiseres med e-conomic uden at man har en udvikler siddende, der laver opkobling til API mm.

Vi lever i en verden hvor alle efterhånden kan/skal kunne sætte noget software sammen og løse "hverdagsproblematikker". At der her ligger en kæmpe stopklods i form af custom udvikling, virker helt absurd, når e-conomic kunne gøre det så meget mere eftertragtet, at arbejde med deres system og op i mod det, hvis det kunne integreres lidt nemmere.

På den måde kunne man også mindre behovet for specifikke integrationer til 3'parts programmer, fordi disse også højst sandsynligt allerede integrerer til Zapier. Forbindelsespunktet ville således være tilgængeligt og data kunne flyttes nemt rundt, efter hver enkelt virksomheds behov.

Venligst log på eller opret profil for at svare på dette indlæg.