Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Leverandøroplysninger vedr. bestillinger.

0
Når vi laver bestillinger på varer, afventer vi ordrebekræftelse med nummer og dato. Disse oplysninger påføres den enkelte ordre, men kan ikke ses på forsiden under bestillinger. Vi vil gerne kunne se disse vigtige oplysninger på oversigtsbilledet under bestillinger. Vi foreslår, at når man har valgt sin leverandør og står med oversigtbilledet af alle bestillinger fra denne leverandør, erstattes kolonnen med leverandørnummer med en dato for bekræftelse og der indsættes en kolonne med nummeret for bekræftelse (som vi bruger videre i systemet). På den måde kan man nemt og hurtigt se status med bestilling og håndtere derefter.
i Forslag » Leverandører af (200 points)

1 Svar

Hej Jenni og tak for dit forslag

Vi har tidligere købt Rackbeat som også tilbyder lagerstyring. Vi har købt dem for at kunne tilbyde et endnu stærkere produkt til alle jer, der har behov for lager. 

Derfor vil min anbefaling være, at du tager en snak med dem. De kan fanges på: +45 71 92 75 00 alle hverdage mellem 9-15. 
I og med vi har købt dem, så vil det påvirke vores eget tilbud af lager og du kan derfor ikke forvente, at vi vil udvikle i den retning du ønsker på den løsning du i dag har. 

Hvis du har spørgsmål, så siger du bare til. Rigtig god dag smiley


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)