Informizely customer feedback surveys

Bet.fil til bank skal indholde både leverandør navn og faktura nummer

+1
CMBO filen man opretter i E-conomic indeholder i dag samme oplysning i felt 16 og 20(leverandørnavn) men det er muligt at ændre det så felt 20 istedet indeholder faktura nummer fra f.eks "meddelse" på ens leverandør faktura.

På den måde vil bankposten man indlæser fra bank til bankafstemning både kunne indeholde lev.navn og faktura nummer, og derved kan E-conomic i mange tilfælde selv udligne med korrekt lev.faktura direkte i kassekladden

Det kræver dog at man har lidt korte lev.navne da det er begrænset hvor lang en tekst der kan sendes over til dit bankkontoudtog

(man kan desværre ikke vedh. print screen af CMBO filen)
i Forslag » Bank af (130 points)
Det er et kæmpe ønske herfra - det har jeg spurgt efter i mange år.

1 Svar

Hej og tak for dit forslag

Jeg kan godt se, hvad du gerne vil i forhold til at begge informationer med. I 'gamle dage' havde vi fakturanummer med i feltet, men ændrede til leverandørnavn, da vi oplevede at det ville være flere til gavn. 

I forhold til at få begge med i to forskellige felter, så lyder det da spændende.

Jeg vil lige lade det ligge lidt og se, hvad andre brugere synes om forslaget her og så vender jeg retur, hvis det bliver aktuelt. 

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (102k points)