Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Lagerlokation vises i kolonne ved oprettelse af ordrelinjer, eller faktura linjer.

0
Hej

Vi benytter flere lagerlokationer og når der er oprettet en ordre med lokationer, kan en varens lokation nogen gange have ændret sig, efter ordren er oprettet. Her ville vi ønske at, når man går ind på en ordre, faktura osv. kunne se hvilken lokation varen er taget fra, lidt lige som man kan se afdelinger. I stedet for at man skal ind på hver enkelt fakturalinje for at tjekke det er den rigtige lagerlokation.

Dog ønsker vi ikke at lokationen skal stå på selve ordren eller fakturaen, hvilket man godt kan tilføje nu. Det skulle blot være en intern kolonne man kan se ifm. med oprettelsen/udarbejdelsen.

Vil det være en mulig funktion man kunne kigge på at få tilføjet i salgsfunktionen?

- Jane
i Forslag » Salg af (150 points)

1 Svar

Hej Jane

Tak for din forespørgsel. Jeg kan godt se ideen i at man kan får et bedre overblik over lokationer på varer der er i ordre eller under fakturering. 
 

Det er ikke noget vi kommer til at tilføje i salgsfunktionen, da vi ikke længere udvikler på vores lagermodul. Vi har i stedet har købt Rackbeat som er en stærk spiller på markedet og som har lagerstyring som kernekompetence. Rackbeat er den lagerløsning vi tilbyder nye lagerkunder og på længere sigt vil det også være den løsning vi kommer til at tilbyde vores eksisterende lagerkunder. 

Rackbeat har den løsning du søger med visning af lokationer på tilbud, ordre og faktura og mange andre funktioner som mange af e-conomics lagerkunder i dag efterlyser.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Rackbeatløsningen så må du endelig svare bekræftende så vil jeg kontakte dig direkte via mail i løbet af de kommende uger.

Forslag af 🔒 (55.9k points)