Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Billeder på varekortet

0
Hej,

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at man kunne have et billede på sine varer. Sådan at når man f.eks. holder musen over en vare, så kan man få et billede frem. På den måde kan det være nemmere at se, hvordan varen ser ud når den skal pakkes.
i Forslag » Lagerstyring af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hey og velkommen her på Forum.
Mange tak for dit bidrag og forslag til vores varekartotek.

Det er et forslag jeg har hørt nogle gange før, til trods for det har det aldrig rigtig fået nok medvind til at være noget vi arbejder hen imod.
I vores lagermodul i dets nuværende form ser jeg os desværre ikke implementere dette. Potentielt vil det være noget der kan løses af de samarbejdspartnere der eksisterer omkring- og integrerer til e-conomic som laver lagerstyring.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Lauris P. Sørensen</b></p> <p dir="ltr">Team Scale, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1, 1799 København V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af (35.0k points)