Informizely customer feedback surveys

Vi har en udfordring med at en kunde har flere kundenumre

0
Vi bruger bankafstemning og vi har en kunde med flere kundenumre. Kunden betaler samlet og vi kan så ikke fordele det i kassekladden via bankafstemning.

Dette er man typisk ude for når man har kommuner og større virksomheder, der kræver at de enkelte fakturaer er adresseret til den enkelte afdeling og det løses jo ved at oprette flere kundenumre for kunden

Håber dette vil blive taget med i udviklingen:)
i Forslag » Bogføring af (120 points)

1 Svar

Hejsa

Mange tak for dit indlæg.
Jeg kan sagtens se udfordringen i at få fordelt betalingen ud på flere kundenumre direkte fra bankafstemningen.
Der er et par løsninger man kunne tage i brug uden at skulle ændre arbejdsgangen i bankafstemningen.

I de typiske tilfælde du nævner hvor der er afdelinger der skal faktureres, har vi set en løsning hvor at man har valgt at samle alt data på én kunde og så anvende Leveringsadresse til at ramme den specifikke afdeling. Ønsker man at leveringsadressen skal fremgå som fakturaadresse kan man i det tilfælde  bruge Design & Layout til at lave en sådan opsætning.

Alternativt kan man holde fast i at have alle sine kundenumre og så kan man samle det skyldige beløb på én kunde, ved at anvende den betalingsbetingelse der hedder "Kreditkort" - denne betalingsbetingelse tillader dig at lave en straksudligning på den aktuelle kunde og overføre det skyldige beløb til en "dummy" kunde hvor du kan samle det hele. I det tilfælde kan du lave specifikke dummy kunder/betalingsbetingelser for hver kommune/stor virksomhed, så behøver du ikke fordele indbetalingen når du modtager den, men blot sende dem til samledebitoren for den pågivne betalingsbetingelse.

Lad mig høre om noget af ovenstående kunne give mening for dig at gå videre med

Venlig hilsen/Best regards

 

Lauris P. Sørensen

Team Scale, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Gærtorvet 1, 1799 København V

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (35.0k points)