Informizely customer feedback surveys

Rykker skrivelser til EAN kunder

+1
Hej,

Med flere og flere kunder, herunder specielt det Offentlige, som kun acceptere EAN fakturering, er det slet ikke muligt med den nuværende opsætning at sende rykkere, med den, potentielle, nye bogføringslov, hvor vi alle skal arbejde mere mod et totalt papir løst regnskab, er det yderest problematisk for mindre virksomheder, som min at vi skal bruge ekstra resourcer på at finde de korrekte personer, i større bogholderi afdelinger for at kunne sende en rykker, som så kun bliver ignoreret, fordi den IKKE er EAN faktureret.
i Forslag » Salg af (130 points)

1 Svar

Hey, først og fremmest velkommen på vores Forum.
Mange tak for dit indlæg!

Vi er heldigvis allesammen på en digitaliserings-rejse mod det papirløse samfund og det skal selvfølgelig også inkludere rykker skrivelser.
Jeg er overbevist om at det er en funktionalitet vi kommer til at understøtte fremadrettet da det er det naturlige næste skridt på vores håndtering af e-dokumenter. For nuværende har vi ikke en konkret tidslinje for udviklingen af dette hvorfor jeg ikke tør stille dig noget i sigte.

Jeg vil dog løbende holde øje med forslaget her og dets popularitet, så kan vi agere på det såfremt vi ser et tilstrækkeligt stort behov.

Du ønskes rigtig god dag

Venlig hilsen/Best regards

 

Lauris P. Sørensen

Team Scale, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Gærtorvet 1, 1799 København V

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (35.0k points)