Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Betalingsforfald

0
Hej med Jer

Det kunne være en rigtig god ide, når i aflæser indbetalingskort eller fakturaer, som sættes til betaling, at I sætter den dagen før datoen der står på den faktura der skal betales. F.eks. hvis en faktura står til forfald 10-03, så når man skal bogføre den, så vælger den 09-03 som betalingsdato.

Det er jo på samme måde med alle de fakturaer vi genererer til vores kunder via e-conomic, der står en forfaldsdato på fakturaen, som jo faktisk er den dag hvor pengene skal stå på vores konto og ikke den dag fakturaen skal betales. For når man kører rykkere, så kigger den jo på den dato.
i Forslag » Bogføring af (500 points)

1 Svar

Hej KBN

Tak for dit forslag.

Selvom at jeg forstår din gode intention, så er det ikke noget vi kommer til at ændre på. Vi blander os udenom hvordan vores brugere ønsker at bogføre, og på hvilken dato det skal ske på. Hvis dette ønskes, så må man selv rette datoen til manuelt, og ellers aflæses en betalingsbetingelse som indført.

De fleste virksomheder agerer som du beskriver det, og giver respitdage. Så er der et forfald pr. 10/03, så er det ikke unormalt at der kan gå 1-2 dage før pengene er modtaget, eller hvis der er en weekend i mellem.

Rigtig god dag.

Forslag af 🔒 (12.1k points)