Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Visning af bilag i Indbakke

0
Hej,

Vores godkendere benytter visning af bilag i indbakken, når de skal godkende.

Bilaget bliver dog kun vist i 5 sekunder hvorefter det forsvinder og dukker så op igen, men på et andet sted på bilaget end der hvor man oprindeligt stod. Det er til stor frustration, når man er ved at læse en tekst på fakturaen. Det kunne være rart hvis det tidsinterval blev sat op eller helt forsvandt. Faktisk som det var i det gamle modul "indscanning". Visning af bilaget når man klikker ind på bilaget eller vil se det i nyt vindue duer ikke for os - her sejler bilaget helt vildt og der er ofte brug for at zoome ind.

Et KÆMPE ønske fra os :-)
i Forslag » Bilagshåndtering af (370 points)

1 Svar

Hej ad,

Tak for dit forslag.

Det er forståeligt hvis man bliver lidt frustreret over at visningen forsvinder. Vi har et ønske at rette visningen til således at, denne bliver bevareret indtil man fjerner musen igen. På nuværende tidspunkt løber vores udviklere stærkt, og derfor har vi valgt at prioritere på anden vis, og sikre os at de fejl og mangler, som dækker fleste mulige brugere, bliver opprioriteret.

Det er begrænset hvor mange der er kede af visningen i Inboxen er som du beskriver det her. Lad os dog lade forslaget ligge, og se om der er andre brugere med samme ønske som du. Så kan situationen ændre sig.

Rigtig god dag :-)

Forslag af 🔒 (12.1k points)