Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Historik i mobilapp

0

Mine kollegaer indsender bilag via e-conomics mobilapp og det fungerer rigtig fintsmiley De kan dog godt komme i tvivl om, hvorvidt de allerede har indsendt det bilag, som de sidder med og savner derfor at kunne se noget historik. 

Mon det er muligt at give den enkelte bruger en historik over senest indsendte bilag via appen? Fx visning af sidste 6 eller 12 måneders indsendte bilag.

i Forslag » Mobile apps af (120 points)

1 Svar

Hej Jena

Hvor ofte bogfører I i din virksomhed siden der er behov for at se 6-12 mdr. tilbage? Hvis der bliver bogført hver måned så vil alle bilag forhåbentlig være indsamlet for samme periode.

En måde man kan løse det på er ved at slå funktionen til på sin telefon hvor billeder man tager med appen gemmes på kamerarullen, så kan man der ser hvad man har sendt ind uden at vi skal lave ændringer i appen :)

Og hvis de gør sig til vane at sende ind med det samme de får en kvittering i hånden så er man også ude af den problemstilling.

Benytter du funktionen med at lave bilagsanmodning når du mangler et bilag til regnskabet? Så vil det også være tydeligt for medarbejderne hvis de har glemt at sende et bilag ind.

Kan nogle af de ideer løse din udfordring? :)
Forslag af 🔒 (55.9k points)