Informizely customer feedback surveys

Betalingsforslag

0
Man kan kun vælge betalinger der enten er overført eller ikke overført - hvorfor kan man ikke danne betalingsforslag på alle åbne poster?

Det er lidt ærgerligt at man selv skal trække lister og vælge dem en af gangen.
i Forslag » Leverandører af (240 points)

1 Svar

hej Susanne

Når du nævner Overførte eller ikke overførte er det så Eksporterede betalinger / Ikke-eksporterede betalinger du hentyder til i menuen Betalinger under fanen Regnskab?

Du kan også lave en søgning på Alle -  evt. i et specifikt datointerval.

Men hvis jeg hører korrekt så ønsker du at listen skal validere på om fakturaen er udlignet på Leverandøren, så du kan trække en liste over ikke-betalte/ikke udlignede altså Åbne poster?

Den funktion har du i det nye betalingsmodul Smart Pay - du kan læse om det i guiden til betalinger her.  Der er allerede nogle få kunder som har fået det aktiveret på deres aftale og hvis du også ønsker det kan du kontakte supporten.

Med Smart Pay har du integration til din bank så du kan godkende og betale direkte fra e-conomic og Smart Pay kigger både på kladdeposter og på bogførte og udlignede poster, så hvis du har bogført og udlignet din faktura med fx. en kreditnota vil denne ikke optræde på oversigten over kommende betalinger.


Med venlig hilsen

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Gærtorvet 1-5, 1799 København V

CVR-nummer: 29403473

 

Kig forbi Ønskebrøden, hvor du finder de forslag vi i øjeblikket overvejer:
- Giv din stemme til de forslag som vil gøre din hverdag nemmere og smartere!
Forslag af (50.2k points)