Informizely customer feedback surveys

Fordelingskladden

+1
Hej.

Jeg er fan af fordelingskladder og bruger dem meget. Jeg har dog en kunde som har en del leasingforpligtelser som jeg bruger en fordelingskladde til. Men det sker jo at leasingaftaler udløber og nye kommer til. Var det muligt at der, når man har lavet sin fordelingskladde kunne være nogle slet muligheder eller evt. at man kunne rykke om på rækkefølgen, så er det nemmere fra gang til gang.

Med venlig hilsen Talbiksen v/Hanne L. Herrmann Tlf. 2698 1421 www.talbiksen.dk
i Forslag » Bogføring af (3.5k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Hanne

Vi kan allesammen godt li' når tingene bliver nemmere, så jeg vil gerne give den et skud i Ønskebrønden og se hvor mange der ligesom dig rigtig godt kunne tænke sig denne funktion. Og du kender jo vilkårene, vi kan ikke udvikle alle de ting I ønsker jer - i hvert fald ikke lige nu. Så hvis du selv skal vælge 10 af de ting der er i Ønskebrønden - ville dette så være en af de 10? Altså er dette blandt de funktioner du ønsker dig allermest?

Et workaround er at slette indholdet på de linjer du ikke skal bruge og så gemme det som en kopi, så vil de tomme linjer ikke komme med i den nye fordelingsskabelon. Efterfølgende kan du så slette den gamle skabelon.

Med venlig hilsen

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Gærtorvet 1-5, 1799 København V

CVR-nummer: 29403473

 

Kig forbi Ønskebrøden, hvor du finder de forslag vi i øjeblikket overvejer:
- Giv din stemme til de forslag som vil gøre din hverdag nemmere og smartere!
Forslag af (44.4k points)