Informizely customer feedback surveys

Smart bank: Mere information når man overfører posteringer fra bankafstemning til kassekladden

+1

Hej,

Når jeg bruger Smart Bank har jeg mulighed for at få en masse information om posteringen når jeg er inde i fanen "bankafstemning" ved at trykke på en sort lille pil ved siden af feltet "tekst". Her får jeg al den information omkring bankoverførelsen, som jeg har brug for at kunne postere den korrekt.

Når jeg så vælger alle posteringer og trykker på "overfør" og konterings vinduet popper op, mister jeg muligheden for at se informationen om bankoverførelsen, hvor det faktisk er her jeg har brug for informationen, og ikke i feltet "bankafstemning". 

Jeg ved godt at jeg kan trykke "gem og luk" og gå tilbage, men når der er flere 100 posteringer, er det bare nemmere at åbne netbanken og finde posteringen der. 

Forslaget går ud på at have samme mulighed for at se udvidet information når jeg har trykke på "overfør" som før jeg har trykket overfør: i feltet "bankafstemning". 

i Forslag » Bank af (280 points)
genåbnet af

2 Svar

Det har jeg også tidligere skrevet om. For det giver ikke mening, at man ikke længere kan se informationerne, når man står der, hvor man skal bruge dem. Jeg mangler dog også stadig noget af selve informationen fra banken - der er ikke tekst nok med, til at jeg kan bruge det ordentligt.
Forslag af (2.7k points)
Ja det ville være rart hvis man kunne se informationen hvor man rigtigt skal bruge den :-)
Hej, og tak for dit indlæg

Ud fra hvad du skriver og på de kommentarer som der er kommet, så lyder det som noget vi har reel efterspørgsel på. Hvilket informationer fra de udvidede betalingsinformationer er det i gerne vil kunne se inde i ''overfør'' vinduet? Her tænker jeg på om det generelt blot er ocr linjen der står hernede eller hvad det er som i normalt skal bruge :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Peter Smidt-Nielsen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (4.6k points)

Hej Peter og tak for svar.

Jeg har markeret med gul hvad jeg synes skal med over. Men det er så bare min personlige mening. 

Måske man kunne undvære beløb, da det allerede er med. 

Hej igen.

Ud fra hvad det her forslag kan give af værdi for brugerne, så vil jeg i hvert faldet flytte det her forslag over i vores ønskebrønd, som noget vi overvejer at implementere. når jeg flytter forslaget herover så betyder det ikke at vi kommer til at lave det sikkerhed, men vi vil kigge ind i mulighederne for det :-)