Informizely customer feedback surveys

Tilføj kolonnen LAND til omsætningsstatistik rapport

0
Vi er mange danske virksomheder med eksportsalg og her mangler vi i e-conomic rapportering (rapporter - Kunder - Omsætningsstatistik) i den grad at kunne få oplysninger omkring land med i omsætningsstatistik rapporten:
1. Enten som decideret dropdown ved specificering af ønsket rapport - muligheden for at vælge specifikt land eller alle lande
2. Alternativt bare visning af land som en default ekstra kolonne i rapport resultat - som vi så vil kunne arbejde med i excel
E-conomic kender jo allerede hvilket land den enkelte kunde er bosiddende i, så tænker ikke at dette vil være en stor operation.
På forhånd tak og fingers crossed! 
i Forslag » Rapportering af (120 points)

1 Svar

Hej og tak for dit indlæg.

Umiddelbart så kan jeg godt se ideen i hvad det er du gerne vil have her, Det er dog helt sikkert ikke noget der vil være nemt for at at bygge rent softwareteknisk vil jeg dog ærligt sige, også selvom vi kan se landene på kunderne i kundekartoteket, og det vil derfor kræve os ret mange ressourcer. vi kigger derfor gerne på hvor populært det her opslag bliver for at se om det er noget vi vil gå videre med.

Hvilken lande er det du sælger til? Her tænker jeg på at vi har en rapport der viser ''salg til eu'' som egentlig skal bruges til indrapporteringen til skat, men også viser salg.

Et andet workaround er at i laver kundegrupper som i ligger jeres kunder i, som så inddeles alt efter land. På den måde vil i kunne se en opdeling i omstætningsstatistikken.

Venlig hilsen/Best regards

 

Peter Smidt-Nielsen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (4.6k points)
Hej Peter,

Det er modtaget og tak for svar samt tips. Rapporten EU salg til private og EU salg under Moms fane er hermed registreret. De er brugbare men løser ikke hele vores udfordring idet vi også har eksport udover til EU lande. Lad os se om der med tiden er flere der indrapporterer dette ønske til Jer.

Mvh. Jan / DOG Copenhagen
Hej Jan.

Det lyder godt at dette kunne bruges, i hvert faldet til dels.

Ja lad os se om det er noget vi ser yderligere efterspørgsel på, så kigger vi i hvert faldet gerne på det :-)