Informizely customer feedback surveys

Minus på ordrer

0
Hej,

Det kunne være rart at man kunne benytte funktionen med et minus i antal på en ordre (ligesom man kan i fakturaer), vi har f.eks. pant flasker og dem tager vi retur, dvs. at antal på leveret og returneret ikke altid er det samme, så er det bare irriterende at man skal huske at ændre det når man konverterer og laver fakturaen og der sker lidt for mange fejl i den proces.

Og ja vi har lagermodul, men det gør vel ingen forskel i forhold til det tekniske, det er da en fordel hvis man også kan se det der er på vej ind igen.

Der må da også være nogen som kunne bruge det ved ombytninger efter fejlleveringer!
i Forslag » Salg af (230 points)

1 Svar

Hej og tak for dit forslag

Der er noget i det tekniske, som gør, at det bryder med måden lager fungerer på. 

Jeg vil dog høre om pant er noget du har lagerstyring med? Hvis du ikke har pant som en lagervarer, så kan du vælge at skrive 1 stk til en negativ pris. 
Så vil beløbet passe da vi ret simpelt bare ganger antal med pris, så hvor minus står henne er ligegyldigt for den samlede pris. 

Hvis du har panten som en en lagervarer, så virker det selvfølgelig ikke, da den vil komme på lager i stedet for at blive trukket ud af det. 

Det er i hvert fald mit bedste på en anden måde at gøre det på. 

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (98.5k points)