Informizely customer feedback surveys

Afdeling

0
For at lette arbejdsgangen ved angivelse af afdelinger ved afdelingsregnskaber, når vi snakker salg. Ville det kunne være en stor hjælp, hvis det kunne sættes en afdelingen op via log in'et eller på en debitorgruppe. Det vil give noget mindre tastning i ordre og fakturering.
i Forslag » Salg af (140 points)

1 Svar

Hej og tak for dit indlæg.

Som vi har lavet det på nuværende tidspunkt, så er det lavet til at en afdeling kan sidde på en vare, hvilket giver mening, hvis den samme type salg altid bliver lavet fra den samme type afdeling.

Jeg kan dog godt se at i tilfælde af man har butikker, og at man ikke gør brug af et kassesystem, at så giver det mening at man eksempelvis skulle kunne vælge det på kunden eller kundegruppen. De her to typer af funktioner kommer dog til at gå lidt i vejen for hinanden, fordi hvilken afdeling skal systemet vælge hvis du har en afdeling både på varen og debitorgruppen.

Jeg vil derfor gerne lade opslaget her stå ind til videre, så vi kan se om andre kunder stemmer på forslaget her for at se hvad efterspørgslen er på forslaget.

Venlig hilsen/Best regards

 

Peter Smidt-Nielsen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (4.6k points)