Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




App og Afdeling

0
Vi er lige i gang med at tage e-conomic i brug og har inviteret en række brugere til at kunne indsende bilag via. app. Men umiddelbart kan man ikke vælge afdeling ved indsendelse? Er det noget opsætning eller bare en feature der ikke er tilgængelig? Og hvis ikke er det så noget der er i pipelinen?
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (190 points)

1 Svar

Hej og tak for dit indlæg.

Det er ikke noget man kan på på appen desværre, og det er heller ikke noget vi har i pipeline. Det er dog noget vi kunne finde på at kigge nærmere på hvis efterspørgslen er høj nok på at vi laver dette. Det her opslag er dog det første jeg har set omkring dette ønske, så lad os se hvor mange stemmer forslaget her får den næste måneds tid :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)