Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Definer standard mailskabelon til faktura'er mv på kunde plan/gruppe

0
Ønsker mulighed for på kunde- eller sprog niveau at definere valget af standard mailskabelon til afsending af fx faktura, kontoudtog mv.

Pt skal man vælge mellem x-antal skabeloner inden fx en faktura afsendes. Det resultere i at vi regelmæssigt kommer til at sende fakturerer mm uden tekst da den som standard er blank.

Det vil være oplagt at vi kunne definere en fx tysk kunde til at benytte tysk mailskabelon som standard
i Forslag » Kunder af (140 points)

1 Svar

Hej og tak for dit indlæg.

Jeg kan godt følge dig i at hvis du har rigtigt mange forskellige email skabeloner til forskellige kunder, at der her vil vil være en rar ting at have.

Da vi lavede ''email skabeloner'' var der nogle rent tekniske ting som gjorde dette noget sværere at lave, end det vi har lavet nu. Derfor valgt vi at lave det som det var nu. Hvis vi ser stor efterspørgsel efter sådan en funktion her så er det noget vi vil overveje. Her i første omgang er det et opslag jeg lader ligger her en måned og ser hvor mange stemmer det får. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)