Informizely customer feedback surveys

Information vedr. kreditnotaer på betalingslinjer

0

Jeg vil så gerne give et lille forslag til at der laves en eller anden løsning som giver status om der er kreditnotaer som skal modregnes på denne skærm, hvor Betalinger ligger. Det kan være en lille prik eller noget ved siden af betalingslinjen som lyser grønt eller rødt - altså noget så simpelt som muligt, som kan give oplysninger at der er kreditnotaer som skal modregnes. Det vil hjælpe alle ved betalinger af fakturaer, hvor kreditnotaer skal modregnes (FI-betalingstype). Det er noget som vil spare enorm tid til at trække en kreditorsaldo og tjekke manuelt.

i Forslag » Leverandører af (240 points)

2 Svar

Hej og tak for dit indlæg.

Der skal jeg nok bruge en smule mere information for at være helt med. Er det i regnskab --> betalinger hvor du sidder her? Altså så det handler om kreditnotaer fra dine leverandører? :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Peter Smidt-Nielsen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (4.6k points)
Ja, og jeg vil så gerne have en eller anden form for at se at der er kreditnotaer vedr. de betalinger der ligger der for at modregne dem. Kunne forstå at der er en funktion, som kun kan bruges ved "bankoverførsel" type og ikke FI betalinger.

Jeg ved ikke, hvad årsagen er til at det ikke kan bruges til FI betalinger, men synes at det er noget, som vil forenkle det hele.
Forslag af (240 points)

Hey HY

Jeg undskylder at dit svar var blevet overset.

Med det nye Smart Pay som nogle af vores brugere allerede har taget i brug vil kreditnotaer som er udlignet med en faktura automatisk blive modregnet i betalingen. 

Med Smart Pay har du integration til din bank så du kan godkende og betale direkte fra e-conomic og Smart Pay kigger både på kladdeposter og på bogførte og udlignede poster, så hvis du har bogført og udlignet din faktura med fx. en kreditnota vil denne ikke optræde på oversigten over kommende betalinger.

Du kommer til at høre mere om Smart Pay i det nye år og hvis du gerne vil have det tilmeldt allerede nu er du meget velkommen til at kontakte supporten.