Informizely customer feedback surveys

Kun postering

0
Hej e-conomic

Jeg har sat min "Kreditor"- finanskladde op til automatisk tekst "Betalt  %krednavn %faknr".
Det giver et vældig godt overblik over leverandørkontokortet.

Men når jeg bruger betalingstypen "Kun postering", så kommer automatisk tekst ikke med på betalingspostering.
Det giver et vældig dårligt overblik over leverandørkontokortet.

Vil I ikke lave det om til det bedre.

mvh
Finn
e-consultic.dk
i Forslag » Leverandører af (10.4k points)
Tak for hjælpen

mvh
Finn
e-consultic.dk

1 Svar

Hej Finn.

Efter er par test her er jeg en lille smule i tvivl om hvad du tænker på. Hvor er det du laver disse ting henne? Hvis det er i den normale kassekladde, så får leverandør betalingen de data på som du har valgt i automatisk tekst.: https://www.screencast.com/t/ouu9yY5atb

Hvor og hvordan er det du laver posteringerne når det ikke virker? :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Peter Smidt-Nielsen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (4.6k points)
Hej Peter

Ved nærmere eftertanke har jeg lavet de sidste fakturaposteringer på to forskellige måder. Når det ikke virker kommer posteringen fra SmartInbox fra en EAN-faktura. Proceduren er udtænkt sammen med Christina Frank Nielsen, fordi leverandører ( betalt som LS eller BS) risikerede at blive betalt to gange, hvis man ikke var vågen. Betalingstypen fra leverandørkortet (Betalingstype = ingen) bliver overskrevet af betalingsbetingelserne fra EAN-fakturaen (betalingstype feks bankoverførsel - 8 dage) og dermed også lagt til betaling i banken.  

Når det virker er det bare en leverandørfaktura, der bliver posteret normalt i en kladde.
mvh
Finn
e-consultic.dk
Hej igen Finn.

Det har du helt ret i der er forskel på. Ligesom vi tog en lille snak om på chatten så tænker jeg at udfordringen, som du selv nævner, er at den her automatiske tekst man kan vælge i regnskab --> kassekladde --> opsætning af kassekladde  --> automatisk tekst, ikke kommer med på leverandørbetalingen, når man bruger ''kun postering''?  

Hvis det er det dette som dit forslag ender med at gå ud på, så tænker jeg vi bliver nødt til at have dig til at skrive et nyt opslag som fra starten af specificerer dette som forslaget. Fordi hvis det bliver tydeligt for andre brugere på forum hvad forslaget her går ud på, så skal jeg nok smide det i ønskebrønden så vi kan få set nærmere på efterspørgslen efter sådan en funktion. :-)