Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Feltet "Nr.*" under kunder ændres til at kunne indeholde 10 cifre

0
Hej Forum

Jeg ønsker at feltet "NR" under kunder kunne udvides til 10 cifre.

Jeg sidder i en situation hvor E-conomic skal "tale" sammen med et andet program og i dette program er der en del debitorer der har et debitornummer på 10 cifre.

Og på nuværende tidspunkt, så skal vi manuelt rette i filen der skal indlæse faktura i E-conomic for at kunne indlæse filen, hvis den indeholder en af disse debitorer med 10 cifre.

Og vi kan desværre ikke ændre debitornummeret i det andet program.

Jeg håber at det kan komme med i Jeres ændringer.

Med venlig hilsen

Dorthe
i Forslag » Kunder af (440 points)

1 Svar

Hej Dorthe, og tak for dit indlæg.

Det må jeg nok desværre med det samme afvise at vi kommer til at lave om i disse felter her. Det er en det af  vores gamle kode, som ikke er nem at skifte logikken på. Udover dette så er det ikke noget vi generelt ser efterspurgt af vores kunder. De 9 cifre som svarer til lige under en milliard unikke muligheder er dækkende for de fleste.

Så jeg ender desværre med at må skuffe jer her.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)