Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rabatsats på leverandører

0
Vi har nogle leverandører hvor vi får fast procentsats.

Det kunne være dejligt at dette kunne sættes op et sted på leverandør, således den samme rabatsats ikke skulle sættes ind på hver enkelt linje ved bogføring af leverandørfaktura.

Har i brug for uddybelse er i meget velkommen til at kontakte mig
i Forslag » Leverandører af (120 points)

1 Svar

Hej Micki, og tak for dit indlæg.

Det kan godt være vi skal bruge noget uddybning her. Hvordan laver du leverandørfaktureringer til at starte med? De kan laves både igennem inboxen, i lagermodulet og i regnskab.

Herefter tænker jeg hvad er grunden til det ikke blot Den reele omkostning med det samme på den postering du laver, i stedet for at du skriver den fulde pris og så rabatten, bare så jeg er helt med? :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)