Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




SØGE Funktion

0
Hej Jeg Synes det ville give mere mening hvis søge funktionen, kunne søge på alt i E-conomic altså på den pågældende side man er på.

På den måde giver det en flere muligheder for at finde pågældende ordre, hvis de er svære at finde eller måske slet ikke er der. På den måde bliver de ikke overset.

Det genere mig meget, når jeg arbejder i programmet.

Venlig hilsen

Katrine Nielsen
i Forslag » Salg af (120 points)

1 Svar

Hej Kathrine og tak for dit indlæg.

Der skal jeg lige være helt med. Det her lyder rigtigt meget som den helt normale CTRL + F funktion som jeg selv bruger rigtigt ofte i programmet, og som er indbygget i de fleste webbrowsere. Hvad er forskellen på det du gerne vil have her, og den funktion som jeg snakker om, bare for jeg er helt med? :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)