Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fakturering

+1

Hej 

Er det muligt at tilføje en funktion, således at man kan overføre det underliggende omkostningsbilag, når man laver en salgsfaktura, i forbindelse med overførslen af omkostningen?

Mvh Camilla

image.png (1064×710)

i Forslag » Salg af (170 points)

2 Svar

hej Camilla

Tak for input.

Er det korrekt forstået at det du ønsker er at når der overføres omkostninger til fakturering fra projekt, så skal de vedhæftede bilag på omkostningen vedhæftes som dokumentation på fakturaen?
Forslag af 🔒 (55.9k points)
Hej Tabita,

Ja lige præcis. At man har mulighed for at vedhæfte dem. Det er ikke altid der er det behov. Så det skal være noget man kan vælge til/fra for hver faktura.

Mvh Camilla
Forslag af (170 points)

hej Camilla

Tak for input og dine uddybende kommentarer. På nuværende tidspunkt vurderer vi ikke at den ide - omend den er god - vil komme nok brugere til gavn i forhold til hvor komplekst der vil være at lave den funktion at vi vil vælge at prioritere ressourcer til det.

Vi får hele tiden virkelig mange gode forslag til forbedringer af e-conomic, det er virkelig dejligt og værdsat, så vi har en knivskarp udvælgelsesproces for hele tiden at sikre at vi bruger ressourcerne på de ideer der vil gøre flest brugere glade :)

Kig forbi Ønskebrønden og giv din stemme til de ideer der i højeste grad vil gøre dit daglige arbejde med e-conomic end bedre.