Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Smart Inbox cont.

0
Hej :)

Mest fordi vi gerne vil have mulighed for at få informationer fra de mails hvor fakturaerne er vedhæftet - samt at holde en form for orden i det og opfølgende spørgsmål eller information kan tilføjes inden fakturaen sendes videre til Inbox.

I bund og grund have kontrol over hvad der sendes til vores inbox i economic - hvad angår godkendelses flow, så ser vi frem til at der evt. sker ændringer på dette punkt :) - da der er nogle leverandør bilag der i vores tilfælde har flere sager på og det derfor ikke er nok at en kan godkende dem - det ville derfor være smart hvis det er muligt at delgodkende i fremtiden - så man kan godkende og skrive noter til et område af fakturaen og at denne note kommer frem også efter den er bogført - hvis dette giver mening :)
relateret til et svar til: Smart Inbox
i Forslag » Bilagshåndtering af (350 points)

2 Svar

hej igen.

Det er helt op til jer om I vil give jeres leverandører et ean nummer eller om I ønsker de skal sende faktura til jer på mail, så I kan få informationer via mail :)

Du kan godt skrive noter på dokumenterne nu så de vises når posteringen er bogført. Det gøres i feltet Noter. Og noterne vises på pdf'en i venstre side lodret.
Forslag af 🔒 (55.9k points)
Hej :)

Vi oplever bare at selvom vores kunder ikke har oplyst deres EAN nummer til os, så kan vi stadig vælge at sende dem sådan - er det i så fald fordi de ikke har deaktiveret deres EAN nummer?
Forslag af (350 points)