Informizely customer feedback surveys

Små forbedringer der kan spare mange klik og tastninger!

0
Hej E-conomic,

Jeg er flittig bruger af jeres software, som jeg har brugt gennem mange år. Især smart-inboxen har været en kærkommen tilføjelse med mange gode features. MEN, implementering mangler de sidste 10%, som er finesserne der giver en konsistent brugeroplevelse af jeres software på tværs a views.

1. Når jeg indtaster et kontonummer i kassekladden og derefter klikker på knappen søg på liste, åbner listen på det indtastede kontonummer. (god genvej til at tjekke hvad der er bogført på kontoen). Hvis jeg gør det samme fra smartinboxen eller for den sags skyld fordelingskladden, viser listen resultatopgørelsen fra toppen af. Det er meget federe når listen åbner på det kontonummer man har indtastet!

2. Jeg er helt vild med jeres automatiske tekst feature til indbetalinger og betalinger af leverandører. Men, hvis jeg fra smartinboxen vælger betalingstypen "postering", bruger den ikke min automatiske tekst. Dette er uanset om jeg vælger betalingstype fra smartinbox kassekladden, eller den almindelige kassekladde. Vi bogholdere er jo lidt autistiske med at følge regler, og når man har sat en betalingstekst op må alle betalingstekster gerne se sådan ud!

Med Venlig Hilsen,

Joans Graae
i Forslag » Bogføring af (270 points)
opdateret af
I skulle altså overveje at rette dette i jeres software. Det er virkelig nogle små forbedringer der ville højne kvaliteten af den grundlæggende kassekladde. I mine øjne virker det som bugs, hvor man har glemt de små detaljer. Det må være andre end der bruger disse funktioner i hverdagen.

1 Svar

Hej Jonas, og tak for dit indlæg.

Ud fra hvad du skriver her, kan jeg sagtens se ideen i de forbedringer du vil have. Vi vil generelt rigtigt gerne prioritere at lave de forbedringer som flest af vores kunder kan bruge, og det her er ikke et forslag jeg før har hørt, heller ikke i min tid i indbound support. Jeg lader derfor forslaget her ligge i en måned, så vi kan se om andre stemmer på forslaget.

Venlig hilsen/Best regards

 

Peter Smidt-Nielsen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (4.6k points)
Hej Peter,

Blot for at følge op på denne. Jeg håber fortsat i vælger at følge på denne rettelse på trods af lille opbakning. (da det er en mini rettelse)

Nu lyder jeg nok som en sur gammel mand, men jeg syntes ærlig talt det er en lidt amatør fejl at lave, når i har identisk UI/knapper på tværs af views, som ikke gør det samme når man trykker på knappen. Det opleves som en bug, og ærlig talt en ærgelig fejl at lave, når i allerede har bygget funktionerne og blot skal tilkoble det til UI fra Smart indboxen.
Hej Jonas.

Generelt så kan selv sådan ''små'' forbedringer her godt tage flere ressourcer at lave end man tror. Der er også forskel den type af kode som er brugt til at skrive kassekladden, som er en del af den gamle kode, og så smart inboxen.

Indtil videre så får vi så mange andre gode forslag fra vores brugere, som vi vælger at prioritere at lave i stedet. Dog kan det her forslag være noget vi vil overveje at lave senere, hvis det er noget vi hører om igen.