Informizely customer feedback surveys

Søgning

0
Når vi søger på et varenummer under omsætningsstatistik og får en liste frem med de kunder der har købt det varenummer, mangler vi virkelig at kundernes mailadresse fremgår af den liste!

Mvh

Inge
i Forslag » Kunder af (140 points)

1 Svar

hej Inge

Tak for dit input.

Er det korrekt forstå at du ønsker at kundernes emailadresse skal fremgå af omsætningsstatistikken? Og i så fald vil du være sød at uddybe hvordan sådan en forbedring vil gøre dit arbejde nemmere?

Med venlig hilsen

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Gærtorvet 1-5, 1799 København V

CVR-nummer: 29403473

 

Kig forbi Ønskebrøden, hvor du finder de forslag vi i øjeblikket overvejer:
- Giv din stemme til de forslag som vil gøre din hverdag nemmere og smartere!
Forslag af (42.4k points)
Ja det er korrekt forstået.

Når vi f.eks. skal holde lagersalg, så sælger vi billetter hertil. De får et varenummer. Når vi så ugen optil vil sende en mail ud til alle de kunder der har købt billet med diverse info om tidspunkt mv., så kunne det være rart at vi kunne trække en liste på dem der har købt billet - og deres mailadresse så fremgik. Ellers skal vi ind og finde den manuelt på f.eks 500 kunder.

Det kunne også være når vi får noget nyt i vores kollektion som passer til et andet produkt i vores sortiment. Så kunne det være smart at vi kunne søge på det varenummer og få de kunder frem MED MAILADRESSE så vi nemt kunne sende noget afsted til dem.

Der må også være mange andre virksomheder der kan bruge det. Hvis f.eks. der er en fejl på et produkt og man har brug for at sende en mail til dem der har købt det produkt.

Mvh

Inge
Hej igen Inge

Jeg kan godt forstå dit ønske, jeg tænker dog det rammer en lidt smal målgruppe, så i denne omgang er det ikke en af de ideer vi går videre med på nuværende tidspunkt.

For at løse den udfordring skal du måske overveje at kigge på en integration til noget CRM system.

Dit input er dog altid værdsat og du må meget gerne dele dine ideer med os en anden gang.