Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bogfører flere gange på samme aktiv nr.

0

Vi kunne godt tænke os at det var muligt at bogføre flere gange på samme aktiv nr. i anlægskartoteket. Det er fordi vi aktivere udviklingsomkostninger hver mdr., som så er et aktiv når året er omme. 

i Forslag » Periodisering og anlæg af (320 points)

1 Svar

Hej, og tak for dit indlæg.

Det indlæg lyder interessant især ud fra hvis man har mange udviklingsomkostninger. Desværre vil jeg sige at efterspørgslen efter sådan en funktion ikke er særlig høj hos den generelle bruger af vores program. Jeg lader derfor gerne opslaget her stå for at se hvor mange der stemmer på forslaget, så vi får en bedre ide om efterspørgslen, men generelt vil vil hellere ligge vores ressourcer der hvor det skaber mest glæde, for flest mulige kunder.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)