Informizely customer feedback surveys

Oprettelse af ny betalingsbetingelse

+1
Når man opretter en ny leverandør direkte fra kassekladen, kunne det være en stor hjælp at kunne oprette en ny betalingsbetingelse samme sted.

Hvis betalingsbetingelsen man skal bruge ikke findes, skal man nemlig gå ud af det hele, for at gå over i indstillinger og oprette den nye betalingsbetingelse også gå tilbage for at oprette leverandøren på ny (igen) også kan man vælge den nye betalingsbetingelse.

Hvis man derimod kunne oprette en ny betalingsbetingelse samtidig med man opretter ny leverandør, kunne man undgå de mange ekstra klik.
i Forslag » Leverandører af (130 points)

1 Svar

Hej Katrine og tak for dit forslag

Jeg kan sagtens se, hvad du gerne vil her og til en start vil jeg lige lade dit indlæg ligge herinde lidt, så jeg kan få et bedre overblik over, hvor mange andre brugere, der også ønsker denne mulighed. Hvis vi oplever en stigende efterspørgsel efter dit forslag, så vil jeg tage det med videre i processen og du vil i den forbindelse høre fra mig igen.

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (102k points)