Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Sætte kostpris på varer som %-andel af salgsprisen frem for et fast beløb pr. antal

0
Hey e-conomic! :-)

Priserne og størelsen på vores løsninger varierer meget fra gang til gang på tværs af hele vores produktpalette. Det kunne i den forbindelse være fedt med en mulighed for at sætte kostpris til at være %-andel af salgsprisen således salg af annoncering på digitale platforme som Facebook og Google ikke altid har en kostpris på DKK xx.xxx,- men i stedet skaleres med størelsen på ordren.

Jeg tænker det vil kunne løses ved at tillade at man indsætter %-tal i stedet for hele tal i kostprisfeltet under varer.

Mvh. Toby
i Forslag » Salg af (120 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Toby

Mange tak for dit forslag. :)

Jeg kan godt se meningen med det og tænker også umiddelbart at det er muligt at lave, dog er der rigtig mange gode forslag lige nu, som er prioriteret, så jeg vil i første omgang afvente og se hvor meget opbakning forslaget her kan få, ift. ressourcerne der vil blive brugt på det.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Hej Toby

Vi har desværre ikke valgt at gå med denne forbedring i denne omgang.

Som regel så fastsætter man salgsprisen efter kostprisen, og ikke den anden vej. Jeg ser dog at du har flere leverandører, hvor det er nødvendigt at gøre det den anden vej - det er dog en niche.

Jeg vil ikke udelukke at % en dag bliver muligt at indsætte, som bl.a. kan hjælpe dig af med din udfordring.

Rigtig god dag.

Forslag af 🔒 (12.1k points)