Informizely customer feedback surveys

Automatisk afsendelse af følgesedler

0
Hej

Vi har en del butikker, der kræver at der fremsendes følgesedler pr. mail til butiksmailen (faktura fremsendes til en fælles faktureringsmail).

Dette er en kæmpe tidsrøver, da man først skal gemme følgesedlen som pdf, derefter finde den korrekte mailadresse, vedhæfte pdf og sende pr. mail.

Forslag:

Mailadresse til følgeseddel pr. leveringssted med mulighed for at sende følgeseddel som pdf - enten automatisk eller manuelt, hvor man kan vælge udskriv i dag.

Såfremt der ikke er en mailadresse til følgeseddel på leveringsstedet, sendes istedet til en følgeseddel mailadresse, der er registreret på kunden.
i Forslag » Lagerstyring af (160 points)

2 Svar

Hej og tak for dit forslag.

Ud fra det behov i har som virksomhed her, så kan jeg absolut godt se det vil være en stor tidsbesparelse.

Dog er det ikke helt sådan vi havde tiltænkt følgesedlerne skulle bruges. Denne er til at lagermedarbejderme kan se hvilke varer de skal pakke. Hvad er grunden til det er følgesedlen i stedet er ordren i sender til butikkerne her, bare så jeg er lidt mere med? :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Peter Smidt-Nielsen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (4.6k points)
Hej Peter

For kunden og os er det ligegyldigt om det er ordreseddel eller følgeseddel. Jeg kan således fint benytte ordresedlen i stedet, men det hjælper mig ikke, da jeg ikke kan sætte en mailadresse ind pr. leveringssted, men kun på kunden...
Forslag af (160 points)