Informizely customer feedback surveys

Betalingsspecifikation til leverandør

0
Jeg foreslår at e-conomic udvikler en betalingspecifikation, som kan sendes til leverandørerne.

Når man fx. har 200 fakturaer til betaling til ex. en tømmerhandel, så stopper e-conomic med at liste fakturanr. efter et par linjer og ikke kommer med. Når leverandøren så spørger om hvilke fakturaer/kreditnotaer vores indbetaling dækker, så kan vi ikke svare dem herpå, da oplysningerne ikke vises.

Jeg oplever flere gange ugentligt, at vi bliver bedt om at specificere en indbetaling og når det kun er 2 til 5 fakturaer, så er det ingen problem, men når det er mange, så kan vi ikke svare. Jeg mener at en betalingspecifikation der kan udsøges på en leverandør og pr. dato vil kunne løse dette problem.

Alle oplysninger er jo tilstede, så det bør reelt "bare" være at sætte en knap, kan specificere en leverandørbetaling (naturligvis med oplysning om leverandørens bilagsnr.) og som vil kunne tilsendes leverandøren.
i Forslag » Leverandører af (290 points)

1 Svar

Hej Brian og tak for dit indlæg.

Der vil jeg være helt ærlig at sige at jeg er i tvivl om hvor mange af vores kunder der savner sådan en specifikation, hvor vi hellere vil have fokus på mere generelle funktioner som ikke kun er til , men hvis i i systemet allerede har udlignet posteringerne med hinanden, så kan man på leverandøren gå ind i udlignede posteringer, og finde sin betaling, og trykke helt ud til højre for at se hvad betalingen er bundet sammen med. Dette kan trækkes ud som en pdf igennem ''print ikonet''

I forhold til den liste man kan trække her, hvad tænker du så at du gerne vil have mere? Hvad er behovet helt præcis til den data du gerne vil have sammenlignet med denne liste?

Venlig hilsen/Best regards

 

Peter Smidt-Nielsen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (4.6k points)