Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Fejlmeddelelser når man sender forkert ind til inbox/smartinbox.

0
Jeg ved teknikken er igang, men bliver igen nødt til at fortælle andre brugere at dette er et problem, så de "ikke dummer sig" ligesom jeg.

Jeg havde en sendt e-conomic mail til en kunde til hans inbox, så jeg kunne bogføre hans bilag. Jeg havde desværre glemt at skrive hele mailen, så der manglede hans aftalenummer i mail-adressen. Da jeg ville igang med at bogføre hans bilag 3 måneder senere (til momsen) var der ingen bilag. For han havde jo sendt til den forkerte mail. Han havde aldrig fået en fejlmeddelelse om at han ikke ramte en rigtig inbox. Ydermere får man heller ikke fejl, hvis man sender en mail uden vedhæftning,.. Nogle gange oplever man at selve fakturaen er skrevet ind i mailen og videresender blot mailen i tro på, at fakturaen kommer frem. Men når der ikke er noget vedhæftet så kan den ikke havne i korrekt inbox.

Så hvis man ikke gør præcis, som e-conomic har bygget mailadressen og inboxen til - så får du ikke at vide, at noget er gået galt. Mailen forsvinder bare i e-conomics "skraldespands inbox" og så kan kunde og bogholder diskutere om bilagene er sendt ind eller ej:)
i Forslag » Bilagshåndtering af (140 points)

1 Svar

Hej igen Trine.

Selvom jeg sagtens kan forstå det er super træls når sådan ting sker, og e-mailen har været skrevet forkert, så tror jeg du får skrevet disse opslag et forkert sted. Herinde er det primært os fra forumteamet og brugere som leder efter forslag de også gerne vil have indført der er herinde. Det kan være du vil kunne få dette ud til flere igennem ''spørgsmål til bogføring'' end hvis du skriver det herinde. Jeg lader dog selvfølgelig opslaget her stå.

Generelt vil jeg dog sige at min personlige erfaring inden for at man skriver e-mailen forkert ikke er noget vores brugere gør særligt ofte. Her svarer det til en hver anden email man sender en besked til, at her skriver email udbyderen ikke tilbage til dig hvis du har skrevet emailen forkert. Jeg er meget interesseret i at høre om det er noget du har oplevet mere end en gang.

Jeg kan dog godt følge dig i at man i hvert faldet skal have læst vores guides omkring indscanningsmodulet før man kan vide hvilke krav der er til hvad der kan sendes ind til vores inbox. Den skal jeg være ærligt at sige at den skal man ind og lede efter det er nok de færreste som gør det lige så snart de har sat indscanning/smartinbox på: https://www.e-conomic.dk/support/artikler/upload-bilag

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)