Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Smart inbox - leverandørfakturaaflæsning

+18
Kunne det være muligt, manuelt at hjælpe systemet med at aflæse felter på en leverandørfaktura korrekte?

Jeg ved, at det i andre systemer er muligt at "pege" på et sted på fakturaen, for at fortælle systemet, hvor den skal finde oplysningerne.

Tak :)
i Forslag » Bilagshåndtering af (280 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Anita

Mange tak for dit forslag. :)

Vi arbejder løbende med at forbedre det, og har lavet nogle ting, men det kan selvfølgelig blive bedre evt. med dit forslag. Har du mulighed for at nævne nogle af de andre systemer som vi evt. ville kunne finde inspiration i, så vil jeg fortælle det videre. Der er lige nu rigtig meget fokus på autoforslag i bankafstemning og hvordan dette bl.a. kan forbedres ved at huske brugerens adfærd og forhåbentlig kan noget af det samme teknologi bruges til smart inbox. Derudover så er e-fakturaer altid en optimal løsning da den altid vil læse fakturaen 100% korrekt her, så i kunne overveje at få så mange leverandører til at sende disse til jer som muligt.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
The Tobias

Tak for svar.

I bl.a. EY net, kan man selv connect en aflæsning ved at "pege" på feltet på leverandør fakturaen.

//Anita
Hej Anita

Arh ja du tænker på https://www.e-conomic.dk/apps-og-udvidelser/ey-e-faktura

Jeg vil gerne prøve at præsenterer det, men i og med at det allerede er en funktion gennem nogle af vores store partnere og at vores inbox er bygget op på en noget anderledes måde, så tror jeg desværre ikke det vil blive implementeret, men vil gøre et forsøg. :)