Informizely customer feedback surveys

Indbakken

0

 I indbakkens "Indsendte med fejl", kunne I ikke dér tilføje en datokolonne? Det ville hjælpe rigtig meget. Vi er mange der indsender til de forskellige indbakker vi har på alle de regnskaber vi har adgang til (vi er et økonomi konsulenthus)

i Forslag » Salg af (130 points)

1 Svar

Hej Lene og tak for dit forslag.

Det var lidt en ny en for mig at høre sådan et forslag, hvilket gør jeg har lidt ekstra spørgsmål til det. Generelt når noget det havner i indsendte med fejl, så er det fordi man har sendt noget ind i forkert format eller kundernes email at en outlook email som ikke er sat korrekt op. Det betyder også at for langt de fleste kunder så får de aldrig noget i ''indsendte med fejl' og hvis de gør så plejer vi at guide dem til at de skal rette deres outlook email til, og så virker det som det skal: https://www.e-conomic.dk/support/artikler/undgaa-winmaildat-formatet

Er denne del noget som har været gjort? fordi ellers kan det være en god ide at starte der, og så plejer man undgå problemet med at dokumenterne ender i ''indsendte med fejl'' til at starte med.

Jeg kan dog sagtens se at hvis i ikke kan undgå at have noget i ''indsendte med fejl'' at der kan være rart at i at havde dato på, i hvert faldet hvis man ikke kan får brugeren som har indsendt det til at søge på emnet istedet, som gerne skulle være e-mailens emnefelt. Har i udfordringer med at skulle bruge emnefeltet til at søge disse emails frem, og kan jeg i så faldet få dig til at uddybe hvad der gør denne del svær? Blot så vi er helt med på den udfordring som i sidder med. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Peter Smidt-Nielsen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (4.6k points)