Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Mulighed for at lægge flere fakturaer sammen til én

0
Jeg savner muligheden for at lægge flere fakuraer sammen til én med forskellig dato angivelse. Vi har en mangelfuld integration fra vores pos system til economic som gør at enkeltstående kontokunder faktureres med en faktura for hver gang de handler i butikkens pos system - her kan det være alt mellem 1-30 gange om måneden og det er til gene for kunden at modtage faktura for hver afhentning. Hvis det er muligt bør man kunne markere flere fakturaer til at lægge sammen.
i Forslag » Salg af (120 points)

1 Svar

Hej Katrine, og tak for dit forslag.

Selvom jeg godt kan følge dig i at det i dit tilfælde, med en mangelfuld integration som du kalder det, gerne vil kunne ligge flere faktureringer sammen. Det er desværre ikke en udfordring vi normalt hører om vores kunder har. Her er det nok mest at skulle samle flere ordre til en enkelt faktura som der snakkes om. Jeg lader derfor genre forslaget her stå en måned for at se om der er andre som efterspørger dette, men jeg vil være ærlig at sige at det vil give bedre mening at få sig en integration som gør det i gerne vil have den til.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Peter Smidt-Nielsen</b></p> <p dir="ltr">WOW Hero, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p>
Forslag af 🔒 (4.6k points)
Hej igen Katrine.

Det ser ikke ud til der var flere som stemte på forslaget, så i denne her omgang går vi ikke videre med dette forslag.