Informizely customer feedback surveys

Leverandørbetalinger

0
Hej

Jeg så gerne, at e-conomic "læste" i leverandørkontokortene, når man skal overføre betalinger til banken. Dvs. at e-conomic kun sender åbne posteringer til banken. Hvis en/flere betalinger er ført udenom overførsels-systemet, bliver de ikke nulstillet.

Det fungerer på den måde i flere andre systemer jeg kender :-)

Mvh Jane Blaabjerg Boyton
i Forslag » Leverandører af (270 points)
genåbnet af

4 Svar

Hej Jane

Mange tak for dit forslag. :-)

Jeg skal lige prøve at forstå det fuldstændig.

Så hvis i manuelt har oprettet en leverandørbetaling og udlignet med fakturaen uden om betalingssystemet, så er det uhensigtsmæssigt, at den stadig fremgår af betalinger og derfor stadig vil blive overført som en betaling og der vil evt. blive dannet en dobbelt betaling i systemet? :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)
Hej Tobias

Lige præcis...at det kun er ikke-udlignede fakturaer der sendes til betaling... :-)

Jane
Forslag af (270 points)
Hej Jane

Da du ikke kommenterede direkte på mit svar, fik jeg desværre ikke en notifikation omkring dit svar og ser det derfor først nu.

Jeg syntes dog at det giver mening og vil prøve at tage det med videre, men det er ikke sikkert det vil blive gennemført, hvis det ikke får noget mere opbakning herinde, så jeg krydser fingre for at forslaget får flere stemmer. :)
Kan tilslutte mig denne idé.
Forslag af (220 points)
Hej Jane

I forhold til dit forslag, så arbejder vi på at udvikle et nyt modul til betalinger.
Derfor har vi sat udviklingen af det gamle på pause for nu. Jeg tænkte det kunne være relevant for dig at tage et kig på det nye modul.
Det er først lige blevet klar for kort siden og derfor er processen for at komme i gang lidt anderledes end normalt, men jeg vil gerne tilbyde dig chancen for at være en af de første til at prøve det af.
https://www.e-conomic.dk/regnskabsprogram/revisorer-bogholdere/smartpay - der står lidt mere omkring det herinde. Nede i bunden kan du tilmelde dig, hvorefter vi vil aktivere modulet for dig og skrive en mail til dig.

Hvis vi har spørgsmål eller der er noget du er i tvivl om, så svarer du bare tilbage her. Rigtig god dag

Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (102k points)
Hej Jesper
Tak for svar.

Det ser ud til, at SmartPay kigger ned i åbne poster, korrekt? Det gør det i hvert fald mere interessant. Jeg synes dog det er drønærgerligt, at det er et tilkøbsmodul. Fair nok, hvis man har brug for det hele, men synes stadig det er helt essentielt, at e-conomic kigger i åbne poster i den eksisterende løsning.

Som jeg kender mine kunder, vil jeg have svært ved at sælge ideen om yderligere abonnements-omkostninger til dem. Desværre...Men jeg følger med og ser hvad I kommer op med hen ad vejen.

Jane

Hej Jane

Det er korrekt der er en ekstra betaling for at bruge det. Det er dog ikke på abonnement, men transaktionsbaseret, så du betaler kun for den mængde du bruger. 

Men jo. Hvis du udligner dine faktura inde i e-conomic, så vil det ændre beløb til betaling, så den er med der. 
Om dine kunder er interesseret i det vil jeg ikke bevæge mig ud i, men der er mange fordele med det nye modul, så de får en masse værdi for pengene, hvis du spørger mig. 

Hvad tror du der skal til før dine kunder vil se det ekstra udbytte? smiley

Hej Jesper
Tja...det er et godt spørgsmål. Min største kunde, hvor ovenstående kunne være aktuelt, har den største e-conomicpakke inkl. lagermodul, så han betaler i forvejen en pæn sum penge til jer :-) Og er naturligvis glad for programmet. Men med 50-150 (+) fakturaer pr. måned, bliver det jo et noget dyrere abonnement. Jeg ville klart ønske, at det nuværende betalingsmodul blot kiggede ind i åbne poster - ligesom det nye modul gør. Og hvis man har brug for mere, kan man tilkøbe.

Det var blot et pip herfra :-)

Hej igen og tak for din feedback

Jeg tager feedbacken til mig. Som planerne er lige nu, så vil vi fokusere på at få det nye betalingsmodul helt op at spille og derfor vil vi jeg for nu ikke tage dit forslag med videre. Hvordan planerne kommer til at se ud efterfølgende tør jeg ikke love dig, men jeg hører, hvad du siger og så må vi se, hvad fremtiden bringer. 

Rigtig god weekend smiley