Informizely customer feedback surveys

Mulighed for at sende kontoudtog uden forfaldsdato på under rykkere

0

Hej med jer. Jeg vil høre om det kunne gøres muligt at sende et kontoudtog inde fra menuen "rykkere" - uden at der kommer en forfaldsdato på ? Forfaldsdatoen er jo forskellig fra faktura til faktura, så det kunne være fint om jeg kunne sende et kontoudtog uden denne. Jeg er med på, at man kan sende det inde fra kundekontokortet, men så kan man ikke finde det frem igen under "arkiv" så man kan se, hvad man har skrevet, og det er rigtig ærgerligt - hvis f.eks. en kunde skal sendes til inkasso, og man har brug for en historik på korrespondancen. Man kan bare se det i oversigten, men kan ikke se, den tekst som er blevet skrevet, da man har sendt det. Har I et cowboy trick man kan bruge ?

i Forslag » Salg af (390 points)

1 Svar

Hej og tak for dit indlæg.

Vores kontoudtog under rykkere var egentlig tiltænkt at man kan sætte renter eller gebyrer på så at denne, ligesom en rykker, skal have en forfaldsdato til hvornår kunden vil kunne få en ny af disse.

Ud fra hvad du skriver her kan jeg godt se din udfordring, men jeg er måske lidt mere i tvivl om hvor roden til problemet begynder henne. Normalt når man sender sine kunder til inkasso, så er det nok at man har sendt dem de tre rykkere som man skal sende, med en inkassovarsel på den sidste af disse. Hvad skal i bruge ''den tekst som er blevet skrevet'' til på en kontoudtog? Bare så jeg har en bedre ide om hvorfor i skal bruge denne data til at starte med :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Peter Smidt-Nielsen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (4.6k points)